Veelgestelde vragen

Je dient steeds minimaal twee huurdagen te selecteren.

De materialen mogen tot 1 dag voor aanvang van het evenement afgehaald worden zonder meerprijs.

Het terugbrengen van de materialen gebeurd één dag na het evenement.

Een concreet voorbeeld: materialen worden gehuurd voor een zaterdag & zondag. De afhaling kan op vrijdag of zaterdag plaatsvinden. Het terugbrengen is voor maandag tussen 09:00u – 13:00u.

Deze wordt automatisch verrekend bij het afrekenen.

Afhankelijk ons leverschema die dag zullen wij steeds rekening houden met de voorkeuren doorgegeven via ons platform. Onze chauffeur zal steeds een informatie bericht sturen wanneer hij langs kan komen.

Neen. Rent Solutions voorziet een industriële wasbeurt na elk gebruik. Wij vragen wel om de glazen omgekeerd in de juiste bakken te plaatsen.

Er wordt een forfait aangerekend van 60,5€ voor de eerste 15km. Hierna wordt er 1,25€ per kilometer aangerekend.

Via onze webshop kan je gemakkelijk betalen met Bancontact, iDeal, Apple pay, Google pay, kredietkaarten en overschrijving.

Servicekosten kunnen aangerekend worden als noodzakelijke kosten voor onder meer administratie, exploitatie en onderhoudskosten van het Rent Solutions platform.

Al onze prijzen zijn inclusief btw

We nemen als voorbeeld de 250l koelkist. Voor de eerste huurdag wordt er 40,00€ aangerekend, 10,00€ voor alle bijkomende dagen. Voor een huurperiode van 4 dagen zal de koelkist je 70,00€ kosten.

Dit is afhankelijk het product:

  • Glazen: 10€ per soort
  • Frigo’s, togen, spoeltafels en tapmachines 20€ per stuk
  • Koel & tapwagens: 100€ per stuk
  • Ander materiaal: 0 – 10€ per soort

Indien er een teruggave is van de waarborg wordt deze binnen de 4 werkdagen teruggestort.

Onze materialen dienen verplicht verzekerd te worden voor elke schade, verlies of diefstal. Een verzekering dient afgesloten te worden bij een Belgische verzekeraar met Rent Solutions als derde begunstigde.

Rent Solutions verhuurt feestmateriaal aan klanten uit Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel, Limburg en het zuiden van Nederland, met name Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Zuid-Holland en Gelderland.