Onze partners

Albo Drinks

  Kom je bij ALBO binnen, dan waan je je in een ware ‘drankenhemel op aarde’. Wij hebben met onze ruim 40 jaar ervaring alles in huis om er een fantastische avond van te maken. Of het nu gaat over bieren, wijnen of frisdranken. Bij ons vind je de lekkerste dranken onder één dak.’

Table Heaters

Table Heaters is een trendzetter in het verwarmen met infrarood technologie. Doordat het aanbod gespecialiseerd is in tafelverwarming zorgt Table Heaters ervoor dat de warmte gloed die van onder de tafel uitkomt je voeten, benen en lichaam opwarmt.

Otomatiq

Photobooth huren voor jouw bruiloft, feest of evenement? Neem onbeperkt foto's en druk ze af op strookjes. Bekijk ook zeker onze extra's!

All Fields

All Fields is een toonaangevend bedrijf dat uw in-store marketingconcepten in de praktijk brengt. Sinds de start in 2013 is All Fields uitgegroeid van een 2 mans startup tot een internationaal opererende KMO met meer dan 5.000m2 aan kantoren en magazijnen.

AsterX Dranken

Een lokale en 100% familiale drankenhandel die lid is van de aankoopvereniging Prik&Tik. In de verschillende winkels kan men aan een ruim aanbod dranken voor een geschenk, feest en de dagelijkse dorst vinden.