Koelaanhangwagen huren Antwerpen

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing op je goederen koel en vers te houden voor je events, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze hoogwaardige koelaanhangwagens zijn speciaal ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en de kwaliteit van uw producten te behouden.

Waarom Onze Koelaanhangwagens?

  1. Geavanceerde Koeltechnologie: Onze koelaanhangwagens zijn uitgerust met state-of-the-art koelsystemen die een nauwkeurige temperatuurbeheersing mogelijk maken. Of het nu gaat om vers fruit, zuivelproducten of bederfelijke levensmiddelen, onze koelaanhangwagens houden uw goederen op de optimale temperatuur.
  2. Ruime Capaciteit: Met diverse afmetingen van koelaanhangwagens in ons assortiment, kunnen we aan verschillende laadvereisten voldoen.
  3. Eenvoudige Bediening: Onze koelaanhangwagens zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Eenvoudige bedieningselementen zorgen ervoor dat u de gewenste temperatuur moeiteloos kunt instellen.

Zijn onze koelaanhangwagens te klein? Neem zeker contact met ons op om onze koelcontainers te bespreken.

Hoe Werkt het Huren van Onze Koelaanhangwagens?

  1. Reservering: Neem contact met ons op om uw huurperiode en de gewenste grootte van de koelaanhangwagen te bespreken.
  2. Afhalen of Levering: U kunt ervoor kiezen om de koelaanhangwagen op te halen bij onze locatie of deze kan op uw gewenste locatie worden afgeleverd.
  3. Instructie: Onze experts geven u een gedegen instructie over het gebruik van de koelaanhangwagen, zodat u er optimaal van kunt profiteren.
  4. Terugbrengen: Na afloop van de huurperiode kunt u de koelaanhangwagen terugbrengen naar onze locatie of kunnen we deze ophalen, afhankelijk van uw voorkeur.

Het reserveren van onze koelwagens kan gemakkelijk online via onze webshop: