Feestbenodigheden Huren

feestbenodigdheden huren

Zorgeloos feestbenodigheden huren bij RentSolutions

Feestbenodigdheden huren wordt door Rent Solutions herleid tot een vlot en zorgeloos proces. Vanuit onze vestiging in Kontich nabij Antwerpen, bedienen we de regio maar ook de rest van Vlaanderen, Brussel en Zuid-Nederland.

Wie zijn wij?

In 2015 richtten Lies en Christophe Devrieze AsterX Dranken op dat op korte tijd is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de evenementensector, waaronder op het vlak van verhuur van feestmateriaal.

In 2022 werd de bedrijfstak van AsterX verantwoordelijk voor feestmateriaalverhuur opgeslorpt door Rent Solutions, een nieuwe vennootschap waarin nieuwe partners zijn toegetreden.

Olivier Coeman (Managing Director, All Fields), Giovanni Van Bael (Executive Director, All Fields) en Lukas Swannet (zaakvoerder, Otomatiq).  Met hun verworven ervaringen en kennis in logistiek, marketing, horeca en de evenementensector, versterken de partners de kernactiviteiten van Rent Solutions.

marketingbureau
photobooth verhuur
feestbenodigdheden huren

Wat doen wij?

Iedereen kan terecht bij Rent Solutions! Van particulier en detailhandel tot brouwers en multinationals, van kleine tuinfeesten tot Tomorrowland.

Je kan bij Rental Solutions terecht voor grote eventinstallaties zoals koelaanhangwagens en togen, maar ook voor de kleinere maar onmisbare feestattributen zoals bijvoorbeeld meubilair en stevige herbruikbare bekers.

Wanneer je al ervaring hebt met feestjes, events en/of festivals, kan je je feestmateriaal huren door te surfen naar onze webshop en zelf eventmateriaal te reserveren. Heeft u nog vragen? Ons team beantwoordt deze graag; telefonisch, per mail, sms of chat.

Voor iedere verhuurbeurt wordt het feestmaterieel steeds gecontroleerd op enige (slijtage-)gebreken, volledig gereinigd en gedesinfecteerd wanneer van toepassing.

24/7 Technische Ondersteuning

Ons technisch team staat 24/7 ter beschikking om ervoor te zorgen dat jullie feestje, evenement of festival niet alleen vlekkeloos verloopt maar ook een groot succes wordt.

Wij blijven 24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten en hebben dan ook een technisch team dat stand-by blijft voor eventuele nodige interventies.

Feestbenodigdheden huren was nog nooit zo gemakkelijk en zorgeloos!

feestmateriaal verhuurd