Tapwagen 2 taps

Huur vanaf  500,00 incl btw

De tapwagen heeft 6 koelkasten, 2 tapkranen met 90 liter koeling en een dubbele spoeltoog. Op de tapkranen kunnen 1 of 2 vaten aangesloten worden. Binnenin is voldoende ruimte om praktisch met 3 personen te werken. U sluit de tapwagen aan op een standaard stopcontact, al dan niet met verlengsnoer.

Bij het nemen van de optie ‘tapinstallatie aansluiten door een technieker’ zal Rent Solutions de vaten aansluiten, gasdruk regelen en tapinstallatie conform maken. Verder zal er ter plaatse ook extra uitleg gegeven worden omtrent de tapinstallatie.

De installatie door een technieker kan enkel plaatsvinden indien de vaten, aciet (koolzuur), elektriciteit, … reeds ter plaatse aanwezig zijn.

Afmetingen:

Hoogte: 282 cm
Breedte: 208 cm (wielkast)
Lengte: 435 cm
Totale lengte (met dissel): 580 cm

Totaal: € ( dagen)
Excluding any selected add-ons
Retourneer gehuurde producten binnen de dagen
Categorie:
 

Beschrijving

De tapwagen wordt steeds door ons geleverd en geïnstalleerd ter plaatse. Wij komen hem ook terughalen. Hij mag niet verplaatst worden.

Belangrijke informatie

De tapinstallatie in de tapwagen heeft een ijsbak voor koeling van 90 liter water. Minstens 6 uur op voorhand moet u het waterniveau nakijken, eventueel bijvullen en vervolgens de schakelaar aanzetten zodat u zeker een gezoem hoort.

Let op bij zeer warm weer. Het ijs kan dan zeer snel smelten. Zet extra volle vaten binnen en bij voorkeur gekoeld. Het hete bier van een vat dat knal in de zon heeft gestaan, kan het ijs in sneltempo doen smelten.

Tijdens transport of eventuele verdamping kan er onvoldoende water zijn waardoor de tapinstallatie niet of onvoldoende werkt. U moet dan bijvullen met gewoon kraantjeswater tot boven het koperen buisje.