Tapwagen 6 taps

Huur vanaf  550,00 incl btw

De tapwagen beschikt over een grote koelcel met 3 drank schappen en 2 doorgeeframen. In de koelcel is er plaats om tot 7 vaten en 10 drankbakken te bewaren. De tapwagen is voorzien van 6 tapkranen met tweemaal 150l koeling en tweemaal een dubbele spoeltoog. Op de tapkranen kunnen tot 6 vaten aangesloten worden. Binnenin is er voldoende ruimte om praktisch met 6 personen te werken. U sluit de tapwagen aan op een standaard stopcontact al dan niet met een 2.5mm² verlengsnoer.

 

Totaal: € ( dagen)
Excluding any selected add-ons
Retourneer gehuurde producten binnen de dagen
Categorie:
 

Beschrijving

Bij het nemen van de optie ‘tapinstallatie aansluiten door een technieker’ zal Rent Solutions de vaten aansluiten, gasdruk regelen en tapinstallatie conform maken. Verder zal er ter plaatse ook extra uitleg gegeven worden omtrent de tapinstallatie.

De installatie door een technieker kan enkel plaatsvinden indien de vaten, aciet (koolzuur), elektriciteit, … reeds ter plaatse aanwezig zijn.

Belangrijke informatie

De tapwagen wordt steeds door ons geleverd en geïnstalleerd ter plaatse. Wij komen hem ook terughalen. Hij mag niet verplaatst worden

De tapinstallatie in de tapwagen heeft een ijsbak voor koeling van 90 liter water. Minstens 6 uur op voorhand moet u het waterniveau nakijken, eventueel bijvullen en vervolgens de schakelaar aanzetten zodat u zeker een gezoem hoort.

Let op bij zeer warm weer. Het ijs kan dan zeer snel smelten. Zet extra volle vaten binnen en bij voorkeur gekoeld. Het hete bier van een vat dat knal in de zon heeft gestaan, kan het ijs in sneltempo doen smelten.

Tijdens transport of eventuele verdamping kan er onvoldoende water zijn waardoor de tapinstallatie niet of onvoldoende werkt. U moet dan bijvullen met gewoon kraantjeswater tot boven het koperen buisje.

 

Afmetingen:

Hoogte: 315cm

Breedte: 250cm

Lengte: 460cm

Totale lengte met dissel: 600 cm