Tapinstallatie met vier tapkranen

Huur vanaf  130,00 incl btw

Op deze tapinstallatie kunt u 4 vaten aansluiten.

De tapinstallatie beschikt over een geïntegreerde spoelbak met waterkraan.

Perfect voor evenementen, groot verbruik.

Afmetingen:

Hoogte: 111 cm / 160 cm inclusief tapkranen
Breedte: 59cm
Lengte: 170cm

Totaal: € ( dagen)
Excluding any selected add-ons
Retourneer gehuurde producten binnen de dagen
Categorie:
 

Beschrijving

Bij het nemen van de optie ‘tapinstallatie aansluiten door een technieker’ zal Rent Solutions de vaten aansluiten, gasdruk regelen en tapinstallatie conform maken. Verder zal er ter plaatse ook extra uitleg gegeven worden omtrent de tapinstallatie.

De installatie door een technieker kan enkel plaatsvinden indien de vaten, aciet (koolzuur), elektriciteit, … reeds ter plaatse aanwezig zijn.

Belangrijk: 

De tapinstallatie heeft een ijsbak voor koeling van 180 liter water. Minstens 6 uur op voorhand moet u het waterniveau nakijken, eventueel bijvullen en vervolgens de tapinstallatie in een standaard stopcontact steken, al dan niet met verlengsnoer. U hoort dan een gezoem.

Let op bij zeer warm weer. Het ijs kan dan zeer snel smelten. Zet de tapinstallatie in de schaduw. Zet extra volle vaten binnen en bij voorkeur gekoeld. Het hete bier van een vat dat knal in de zon heeft gestaan, kan het ijs in sneltempo doen smelten.

Tijdens transport of eventuele verdamping kan er onvoldoende water zijn waardoor de tapinstallatie niet of onvoldoende werkt. U moet dan bijvullen met gewoon kraantjeswater tot boven het koperen buisje.

Vermeld in de levernotities welke tapkoppen je nodig hebt!